Gastdocente Mieke Huijsman-Engelberts
Kind in een Jappenkamp

Contact

 

Vraag of opmerking?  Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voordracht2_kl

 

 

 

 

 

 

 

 

{modal url=http://www.leven-in-jappenkampen-wo-2.nl/images/pictures/promo_1_1024.jpg}promotiemateriaal_1_kl{/modal}Documentatie materiaal gemaakt door de Stichting Gastdocenten zelf (klik op het plaatje voor een vergroting).

 

 

 

 

 

 

 

{modal url=http://www.leven-in-jappenkampen-wo-2.nl/images/pictures/promo_2_1024.jpg}promotiemateriaal_2_kl{/modal}Literatuur over de Japanse bezetting in voormalig Nederlands-Indië (klik op het plaatje voor een vergroting).

 

 

 

 

 

 

 

{modal url=http://www.leven-in-jappenkampen-wo-2.nl/images/pictures/vlaggenparade_2 1024.jpg}vlaggenparade_2{/modal}Vlaggenparade Boompjes Rotterdam(klik op het plaatje voor een vergroting).

 

 

 

 

 

 

 

 

{modal url=http://www.leven-in-jappenkampen-wo-2.nl/images/pictures/vlaggenparade_1 1024.jpg}vlaggenparade-1{/modal}Vlaggenparade Boompjes Rotterdam binnenkant folder (klik op het plaatje voor een vergroting).